Τα Κίτρινα Φώτα ανάβουν… κόκκινο στην ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση των γυναικών

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους ομώνυμου δίσκου, τα Κίτρινα Φώτα έχουν μπει στο στούντιο, προετοιμάζοντας την επόμενη δισκογραφική δουλειά τους.

Με το νέο digital single με τίτλο «Ο μικρός ΠΑΝΤΕΛΗΣ» το συγκρότημα ρίχνει το… φως του σε μία από τις πιο σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Εκεί που στα στενά όρια της κλειστής πόρτας και των κλειστών στομάτων, οι θύτες γεννάνε θύματα που θα γίνουν θύτες με τη σειρά τους στο μέλλον.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια σ’ ένα κοινωνικό φαινόμενο που για χρόνια αποτελούσε το πιο «νοσηρό» και «ένοχο» μυστικό της κοινωνίας μας και που ευτυχώς το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα θύματα σπάνε τη σιωπή τους και τους «κρίκους» αυτής της αλυσίδας της ντροπής.

Τα Κίτρινα Φώτα στέκονται ενάντια σε κάθε μορφή βίας και ονειρεύονται ένα κόσμο, όπου «Ο μικρός ΠΑΝΤΕΛΗΣ» θα υπάρχει μονάχα για να προσέχει και να αγαπά την μικρή δεσποινίς.

Ευχαριστούμε πολύ τις… μικρές δεσποινίδες Άρτεμις Ζάννου και Έλενα Γραψοπούλου για την πολύτιμη συμμετοχή τους στα φωνητικά.

Το τραγούδι μπορείτε να το βρείτε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και φυσικά μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τα Κίτρινα Φώτα για να μαθαίνετε πρώτοι νέα και κυκλοφορίες σε:

Youtubekitrinafotaofficial 
SpotifyKitrina Fota 
Bandcampkitrinafota.bandcamp.com
Instagram: kitrinafotaofficial
Facebookkitrinafotaofficial
Sitewww.kitrinafota.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

«Λίγα λόγια για τα Κίτρινα Φώτα»

Τα Κίτρινα Φώτα δραστηριοποιούνται στην Σαντορίνη και το 2021 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο σε 300 χρωματιστά κίτρινα βινύλια, μέσα σε ένα custom made εξώφυλλο. Ο ήχος τους προσδιορίζεται από την πετυχημένη χρήση ηλεκτρονικών στοιχείων πάνω σε ένα alternative/ lo-fi ηχόχρωμα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε στο e-shop του συγκροτήματος, είτε μέσω μηνύματος στις σελίδες των κοινωνικών δικτύων του γκρουπ καθώς και σε επιλεγμένα δισκοπωλεία στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη Σαντορίνη.

Το συγκρότημα αποτελείται από τους:
Θωμά Πάνου - Μουσική, Στίχοι, Φωνή, Φωνητικά, Ηλεκτρικές Κιθάρες,
Γιάννη Μπλάθρα - Ενορχήστρωση, Προγραμματισμός, Φωνητικά
Χάρη Καραμολέγκο - Ηχοληψία, Μίξη, Φωνητικά, Ηλεκτρικές και Ακουστικές Κιθάρες
Λάμπρο Σιγάλα - Στίχοι
Γιάννη Σιγάλα (ΑΝ 205) - Επιμέλεια έκδοσης βινυλίου

 
Εδώ μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι «Ο μικρός ΠΑΝΤΕΛΗΣ»
X