Κίτρινα Φώτα: Η μουσική χωρίς στεγανά «σφραγίζει» την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά | RISE TV

Παρακολουθήστε την τηλεοπτική συνέντευξη που δώθηκε με αφορμή την κυκλοφορία της πρώτης μας ολοκληρωμένης δουλειάς στο RISE TV. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Thodoris M. Sanidas για την υπέροχη φιλοξενία του!

Κίτρινα Φώτα Ο Ξένος | Kitrina Fota O Xenos | Official music video

Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε το πρώτο μας video clip! Δείτε το, ακούστε το, μοιραστείτε το! Στο ρόλο του Ξένου ο Φανούρης Κορρές έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και τον ευχαριστούμε από καρδιάς, όπως και τον Κώστα Βουλγαράκη για την επιμέλεια, το μοντάζ και την σκηνοθεσία! Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση του videoclip: MiKe JuiCe Georgia Hall Ελένη Ρούσσου Christopher Zorzos

Κίτρινα Φώτα - Ο Ξένος (behind the scenes)

Το τραγούδι ''Ο Ξένος'' θα αποτελέσει το πρώτο videoclip μας το οποίο ετοιμάζεται αυτή την περίοδο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο Φανούρης Κορρές ο οποίος καθοδηγείται από τον Kostas Voulgarakis - Lifeclicks.gr! Δείτε backstage σκηνές από τα γυρίσματα του videoclip που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Special thanx to: Γεωργία Χάλαρη (μακιγιάζ), Ρούσσου Ελένη (production assistant) και την ήρεμη δύναμη MiKe JuiCe (technical support).

Παρουσίαση στην εκπομπή Το τρίτο Μάτι της ΕΡΑΣΠΟΡ

Ακούστε την αναφορά στην πρώτη μας δισκογραφική δουλειά που έγινε από τον κ. Φώτη Παρόλα στην εκπομπή ''Το τρίτο Μάτι'' της ΕΡΑΣΠΟΡ 101,8 στις 5/3/2021. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τόλη Ανυφαντή για την πολύτιμη βοήθεια του.

X