Κίτρινα Φώτα - Ο Ξένος | Official music video

54654
Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε το πρώτο μας video clip! Δείτε το, ακούστε το, μοιραστείτε το! Στο ρόλο του Ξένου ο Φανούρης Κορρές έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και τον ευχαριστούμε από καρδιάς, όπως και τον Κώστα Βουλγαράκη για την επιμέλεια, το μοντάζ και την σκηνοθεσία! Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ επίσης σε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση του videoclip: MiKe JuiCe Georgia Hall Ελένη Ρούσσου Christopher Zorzos

Ο ξένος - Video Clip

Το τραγούδι μας "Ο ξένος" περιέχεται στο ομώνυμο album μας.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που επιχειρεί να παρουσιάσει την καταπίεση που οι ίδιοι τις περισσότερες φορές επιβάλλουμε στον εαυτό μας, προσπαθώντας να γίνουμε αρεστοί στο κοινωνικό μας περίγυρο, στη δουλειά μας, στις σχέσεις μας κτλ, κάνοντας πέρα εκείνον τον "ξένο" που στην πραγματικότητα μας κάνει ευτυχισμένους!

Τη σκηνοθεσία στο βίντεο κλιπ υπογράφει ο Κώστας Βουλγαράκης, ενώ τον "ξένο" υποδύεται ο Φανούρης Κορρές.

Το νέο album από τα «Κίτρινα Φώτα» που κυκλοφόρησε στις 12/2/21  μπορείτε να το ακούσετε στις επίσημες σελίδες του συγκροτήματος σε Youtube, Spotify καθώς και στις περισσότερες ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ στο επόμενο διάστημα ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε τριακόσια (300) αριθμημένα βινύλια.



X